14 december 2020. Het kabinet kondigt een complete lockdown af die in ieder geval t/m 19 januari duurt. Er zijn veel maatregelen die velen van ons hard raken. Een van de maatregelen is dat er geen groepstrainingen en -lessen meer gegeven mogen worden.

Wat kan er nog wel?

Je kunt bij mij nog steeds terecht voor

  • een individueel coachgesprek
  • een individuele mindfulness training van 8 weken
  • een combinatie van coaching en mindfulness (Coaching Plus)

Volgens de beroepsorganisatie voor coaching (NOBCO) valt coaching niet onder de contactberoepen zoals die genoemd worden in de nieuwe maatregelen. Fysiek afspreken in mijn praktijk voor een coachgesprek of een individuele mindfulness training, kan dus blijven doorgaan, mits op anderhalve meter afstand en je niet ziek bent. Ik bied de mogelijkheid om online coachgesprekken te voeren en online mindfulness training te volgen.

Blijf er niet mee zitten

In tijden dat je tijden dat je stress ervaart, onrustig in je hoofd bent, niet goed kunt focussen, angst en somberheid ervaart dan kan coaching en mindfulness een uitkomst bieden en perspectief geven. Een paar coachgesprekken, een mindfulness training – ze geven je inzichten en handvaten om beter om te leren gaan met stress, de regie weer terug te krijgen in je werk en balans te vinden in de hectische wereld waarin we leven.

Wil je meer informatie over coaching en mindfulness, een kennismakingsgesprek aanvragen of je opgeven voor een mindfulness training, dan kun je gebruik maken van het contactformulier onderaan deze pagina.