Je wilt je collega bedanken voor haar inzet, haar doorzettingsvermogen bij een moeilijk project. Waarderen voor haar flexibiliteit in deze lastige tijden. Of je wilt die ene vriend(in) bedanken omdat zij er voor je was toen je haar nodig had.

Je bent op zoek naar een origineel cadeau. Een cadeau dat goed past in deze lastige tijden. Zoek dan niet verder want ik heb het perfect cadeau voor jou: een uur mindfulness op een prachtige locatie in het midden van het land.

Een uur mindfulness voor een collega, die lieve vriend(in), je zus of iemand anders die je dierbaar is. Even tot rust komen, een moment van bezinning en ontspanning. Juist in deze hectische tijden waar veel van ons gevraagd wordt, een zeer gewaardeerd cadeau.

In een mindfulness les, die een uur duurt, ervaar je wat mindful mediteren is en hoe met aandacht aanwezig zijn werkt.

Weet je dat wanneer je vaker en met regelmaat mediteert, je meer energie, meer rust en minder stress krijgt? Onderzoek wijst uit dat dagelijks mediteren meer plezier en geluk in je leven brengt.

Een uur mindfulness kost €35* per persoon. Stuur me een bericht als je een uur mindfulness cadeau wilt geven. Aan jezelf of aan een ander die het verdient. Dan stuur ik je een mooie waardebon toe die je bij mij kunt besteden aan een mindfulness les.

Benieuwd wat je kan verwachten tijdens een mindfulness les? Klik dan hier.

Smaakt het naar meer? Dan kun je ook een mindfulness training van 8 weken bij mij volgen en mindfulness meditatie leren toepassen in je leven en werk.

*excl. verzend- en handling kosten.