Soms wil/kun je niet op de groepstraining wachten en wil je op korte termijn starten met een mindfulness training. Het kan ook zijn dat je agenda het eenvoudigweg niet toelaat om een groepstraining te volgen. Of je worstelt met een thema wat je liever niet in groepsverband wilt onderzoeken. Of je vindt het niet prettig om een training in een groep te volgen. Daarvoor is er een individuele mindfulness training.

Wat gaan we doen
De individuele mindfulness training is gebaseerd op de 8-weekse mindfulness training. Het tempo en tijdstip kunnen we aanpassen naar jouw situatie. Tevens is er meer ruimte voor jouw specifieke uitdagingen. De bijeenkomsten duren een uur waarin we persoonlijk ingaan op wat jij tegenkomt tijdens de beoefening. In acht weken werken we aan meer rust, meer focus en meer balans in jouw leven.

Voor wie
Voor iedereen die de kwaliteit van hun leven wil verbeteren. ‘Meer rust in het hoofd’, ‘meer focus en energie’ en ‘leren beter voor mezelf te zorgen’ zijn veel gehoorde redenen om een (individueel) mindfulness traject te volgen.

De training heeft tevens een preventief karakter: voorkomen dat je (weer) overspannen of burn-out raakt, in een depressie terecht komt of andere problemen krijgt als gevolg van stress, piekeren etc.

Tarief
Voor particulieren: €650
Via werkgever (excl. btw): €850

Je krijgt een gratis intake, persoonlijke begeleiding, een werkboek met theorie en opdrachten, acht sessies van een uur.

Aanmelden training/workshop