Over Nana

In 2011 ben ik aan een avontuur begonnen waarvan ik niet helemaal kon overzien wat het me zou brengen. Ik kan je vertellen – het is de beste stap in mijn leven geweest. Door een reorganisatie verloor ik mijn vaste baan als communicatie adviseur bij een groot internationaal transport bedrijf waar ik al 13 werkte. Ondanks mijn verontwaardiging en teleurstelling, besloot ik om dit als een kans te zien. Het ondernemerschap lonkte!

Ik sleepte al vrij snel mijn eerste verandercommunicatie opdracht binnen. Een nieuw tijdperk brak aan en ik moest flink uit mijn comfort zone. In de jaren die volgden, kwam ik er steeds beter achter hoe ik mijn talenten kon inzetten en heb ik mijn passie voor verandering, mensen en communicatie steeds meer vorm kunnen geven. En toen ging er iets knagen. Een gevoel van onrust. Toen ik met coaching en mindfulness in aanraking kwam, realiseerde ik me – dit is het antwoord in mijn zoektocht naar échte duurzame verandering!

In alles wat ik doe, geloof ik in de invloed die je zelf kunt uitoefenen om het beste uit jezelf en het leven te halen. De antwoorden vind je in jezelf. Door echte verbinding met jezelf en met anderen kun je je talenten ten volste benutten. Het beste uit jezelf halen – dat streef ik vanzelfsprekend voor mezelf na maar nog veel liever ondersteun ik anderen hierin.

Ik observeer, doorzie en verschaf je inzicht in waar het werkelijk om gaat. Ik luister goed en graag naar je. Oprechte verwondering en nieuwsgierigheid naar mensen en hun handelen lopen daarbij als een rode draad door mijn leven.

Het beste uit jezelf en anderen halen - mijn drijfveer in het leven

Recente opleidingen en trainingen

  • Basis Opleiding Mindfulness Trainer – Centrum voor Mindfulness (2019)
  • Training Team Coaching – Alba Academie (2019)
  • Training Burn-Out: een holistische aanpak (2018)
  • Post HBO Opleiding tot Professioneel Coach – Academie voor Psychodynamica (2017)

Werkervaring

Sinds 2018 heb ik mijn eigen coach- en mindfulness praktijk. Iedere dag neem ik mijn rijke ervaringen als expert in verandercommunicatie mee wanneer ik mensen coach, train, begeleid. Meer dan 15 jaar heb ik voor grote en middelgrote bedrijven gewerkt zoals AkzoNobel, TNT Express, Bugaboo, TU Delft, Natuurmomenten, ProRail en heb ik me bezig gehouden met communicatie, veranderingen en gedrag. Aan de basis van dit alles ligt mijn studie Bedrijfseconomie die ik in 1998 aan de Universiteit van Amsterdam heb afgerond. (zie ook mijn LinkedIn pagina)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief